Menu
Djath kaçkavall

Vaktet elegante me një gotë verë, antipasta me proshutë e djathë, do të jenë më të plotësuara me kaçkavallin Gjirofarm.

Kaçkavalli Gjirofarm dallon për shijen unike dhe cilësinë e lartë të nje produkti tepër të përdorshëm në vakte apo gatime të ndryshme.

kackavall

KAÇKAVALL DELE

Kaçkavalli “Argjiro” nga Gjirofarm prodhohet nga qumështi i deles duke përdorur metodën tradicionale të trashëguar ndër breza.

Vendoseni çdo ditë në tryezën tuaj ose përdoreni në gatim.

Mund të gjendet në paketim 6kg për marketet ose 200g i ambalazhar në vakum.

KAÇKAVALL LOPE

Kaçkavalli i butë Gjirofarm prodhohet nga qumështi i përzgjedhuri i lopës.

I përshtatshëm për t’u kosumuar direkt, në gatime apo edhe për t’u përdorur në tost apo sanduiç.

Mund të gjendet në paketim 6kg për marketet ose 200g i ambalazhar në vakum.

Kaçkavalli i prodhuar nga Gjirofarm është jo vetëm një djath i shijshëm tryeze por njëkohësisht shkrihet këndshëm kur përdoret për gatim.

Ai ofrohet në formate paketimi të ndryshme për të plotësuar kërkesat tuaja për konsum familjar apo restorante.