Menu
Qumësht lope

Gjirofarm përpiqet çdo ditë që t’ju ofrojmë produkte të freskëta, të kontrolluara dhe të shijshme. Prandaj Gjirofarm nxori në treg produktin më të ri i cili plotëson të gjitha kërkesat tuaja.

Qumësht i freskët lope, i pasterizuar dhe sjellë në tavolinën tuaj vetëm pak orë pas mjeljes. Ne kujdesemi që ky produkt të përmbajë të gjitha vlerat ushqimore dhe shijen tradicionale.

qumesht_lope i fresket

QUMËSHT I FRESKËT LOPE

Produkti më i ri nga Gjirofarm ofron një cilësi dhe shije të garantuar. Qumështi Gjirofarm mblidhet direkt nga kullotat e zonës së Gjirokastrës, kontrollohet e pasterizohet në teknologji të avancuar, ambalazhohet dhe shpërndahet në kushte të rrepta sigurie për të mbërritur te konsumatori brenda pak orësh. Mund të gjendet në paketim 1.4 litër.

Vlera ushqimore në 100 ml Sasi SRD*
Proteina 3.2 gr 18%
Karbohidrate 4.6 gr 5%
Yndyrë qumështi 2.2 gr 6%
Vlerë energjetike 251KJ-60Kcal 6%
Kalcium 120mg -
Kripëra minerale 0.7 gr 6%

*) SRD = Sasia e Rekomanduar Ditore

Vitamina A Vitamina E Vitamina B1 Vitamina B3 Vitamina B6
0.16mg 20mg 0.28mg 3.6mg 0.40mg

QUMËSHT LOPE PAKETIM UHT 1.5% YNDYRË

Qumështi i lopës Gjirofarm i ambalazhuar në kuti kartoni dhe përpunuar në teknologjinë UHT ruan shijen dhe vlerat ushqimore më gjatë.

Mund të gjendet në paketim 1lit.

Vlera ushqimore në 100 ml Sasi
Proteina 3.3 g
Karbohidrate 4.9 g
Yndyrë qumështi 1.5 %
Vlerë energjetike 197 KJ/47 kcal
Kalcium 120 mg
Vitamina A Vitamina E Vitamina B1 Vitamina B3 Vitamina B6
0.16mg 2.0mg 0.28mg 3.6mg 0.40mg

QUMËSHT LOPE PAKETIM UHT 3.2% YNDYRË

Zbuloni shijen e plotë të qumështit me 3.2% yndyrë. Paketimi i tij special e ruan atë të freskët deri në pikën e fundit.

Mund të gjendet në paketim 1lit.

Vlera ushqimore në 100 ml Sasi
Proteina 3.2 g
Karbohidrate 4.6 g
Yndyrë qumështi 3.2 %
Vlerë energjetike 251 KJ/60 kcal
Kalcium 120 mg
Vitamina A Vitamina E Vitamina B1 Vitamina B3 Vitamina B6
0.16mg 2.0mg 0.28mg 3.6mg 0.40mg

Ne ju ftojmë të provoni një shije unike tradicionale të qumështit nga jugu i Shqipërisë me cilësi të garantuar për shëndetin tuaj.