Menu
Gjalpë

Prej sa kohësh nuk e keni ndjerë më aromën e gjalpit të skuqur nga gjyshja në fshat?

Rigjejeni shijen me gjalpin Gjirofarm e cila prodhohet me një cilësi të lartë nga një teknologji moderne.

Shija tradicionale dhe cilësia përmblidhen në një paketim të vetëm.

05 ok

Gjalpi Gjirofarm prodhohet nga qumështi i deles dhe i dhisë dhe ofron një përmbajtje yndyre natyrale nga këto produkte.

Kontrolli nga specialistët e prodhimit dhe përpunimi i gjalpit në teknologjinë e lartë, ofrojnë një produkt të garantuar, me cilësi dhe vlera të shëndetshme për organizmin.

Ky produkt është i përshtatshëm për tryezë dhe për receta tepër të shijshme gatimi.

Gjalpi Gjirofarm ofrohet në një paketim higjenik dhe tepër komod për ruajtjen e tij në kushtet frigoriferike.

Pasuroni gatimet tuaja me shijen origjinale dhe yndyrën natyrale të gjalpit Gjirofarm.