Gjirofarm

Cilësi. Traditë. Shije.

Produktet tona prodhohen nga qumështi tepër cilësor i bagëtive që kullosin në rajonin e Gjirokastrës. Ne i kemi qëndruar besnikë traditës qindravjeçare të anëve tona, duke sjell novacion në pastërti dhe siguri. Tanimë jemi kompania më e madhe për prodhimin e produkteve të bulmetit në Shqipëri.

Kujdesi, standardet profesionale, i gjithë përkushtimi ynë ka bërë që Gjirofarm të certifikohet nga Sistemi HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) për kontrollin e cilësisë, sigurisë dhe zbatimit të standarteve më të larta në prodhimin e produkteve të bulmetit.

Gjithmonë të freskëta

Gjithmonë të freskëta

Falë metodave të konservimiti dhe paketimit cilësor, produktet tona e ruajnë freskinë gjatë.

100% Natyral

100% Natyral

Produktet tona janë të gjitha me origjinë të kontrolluar dhe me bazë tërësisht shtazore.

Cilësia më e mirë

Cilësia më e mirë

Nuk bëjmë kompromise me cilësinë dhe suksesi ynë në treg e vërteton më së miri këtë fakt.

Produkte të sigurta

Produkte të sigurta

Jemi të certifikuar nga sistemi ndërkombëtar HACCP, për kontrollin e cilësisë, sigurisë dhe zbatimit të standarteve më të larta.

Produkte speciale

Produktet tona i gjeni edhe në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.