Djathë i bardhë dele

Djathë i bardhë dele

Djathi i bardhë nga Gjirofarm me qumësht deleje të freskët. Ky djathë vjen tek ju në paketim plastik dhe ruhet në shëllirën e tij natyrale, duke e konservuar të freskët dhe plot shije për çdo rast.

Kategori:
Përshkrim

Djathi i bardhë i deles nga Gjirofarm ofrohet në paketim plastik dhe ruhet në shëllirën e tij natyrale, duke e konservuar të freskët dhe plot shije për çdo rast.

Ky djathë është i disponueshëm në disa formate, për t’iu përshtatur sa më mirë nevojave të të gjithë konsumatorëve. Mund të gjendet në paketim 900 g, 360 g dhe 200 g.