Djathë i bardhë dhie

Djathë i bardhë dhie

I prodhuar 100% nga qumështi i dhisë, ky produkt dallohet për aromën dhe shijen e tij të veçantë. Djathi i bardhë i dhisë Gjirofarm është ideal për t’u prerë në feta apo kubikë dhe për t’u pëdorur më pas në sallatatë apo në gatimet tuaja të ndryshme.

Kategori:
Përshkrim

Mund të gjendet në paketim 900 g dhe 360 g.

Vlera ushqimore në 100 g:

  • Vlerë energjike: 251 kcal/1075Kj
  • Proteina: 16.5 g
  • Yndyrë: 20.5 g
  • Karbohidrate: 0 g
  • Kalcium: 0.4 g