Dhallë

Dhallë

Dhalla e Gjirofarm ruan shkumën për shumë gjatë, ku shija e saj kremoze i përshtatet si kuzhinës tradicionale dhe asaj moderne. E bërë për t’u shijuar në çdo moment të ditës, dhallla jonë hidraton thellë dhe ofron një sër vlerash ushqyese.

Kategori:
Përshkrim

Dhalla jonë prodhohet sipas recetës së vjetër gjirokastrite, ku kosi i plotë e i shëndetshëm përzjehet me ujin e freskët të zonës.