Gjizë

Gjizë

Gjiza e Gjirofarm është e freskët, plot me vlera yshqyese dhe ka një shije tepër karakteristike. Shijojeni duke e pëdorur në byrekun e shtëpisë por edhe në shumë receta të tjera.

Kategori:
Përshkrim

Gjiza është një nën produkt i qumështit. Në traditën shqiptare gjiza është një bulmet tepër i përdorur sidomos në recetat e trashëguara nga të parët.

Gjiza e Gjirofarm është e freskët, plot me vlera yshqyese dhe ka një shije tepër karakteristike. Shijojeni në byrekun e shtëpisë por edhe në shumë receta të tjera. Mund të gjendet me paketim 1kg. Gjiza jonë po njeh përdorim të gjerë edhe në shumë receta të reja që fusha e gastronomisë ka krijuar në ditët e sotme.