Kos dele

Kos dele

Kosi i deles Gjirofarm është produkt i traditës Gjirokastrite. Në prodhimin e këtij kosi kemi përdorur metodat tradicionale, por me teknologjinë më moderne në rajon.

Kategori:
Përshkrim

Qumështi 100% bio vjen nga kullotat e maleve të Gjirokastrës dhe mblidhet me kujdes nga blegtorët e zonës.

Me të njëjtin kujdes ne fermentojmë qumështin dhe sjellim në tryezat tuaja një kos të freskët, plot vlera ushqyese.

Ruhet nga 2-6°C
Pesha Neto: 920g

Vlera e energjisë: 199kcl/100g
Proteina:  5.3g
Karbohidrate: 4.8g
Yndyrna: 6.5g