Kos dele

Kos dele

Kosi i deles Gjirofarm është produkt i traditës Gjirokastrite. Në prodhimin e këtij kosi kemi përdorur metodat tradicionale, por me teknologjinë më moderne në rajon

Kategori:
Përshkrim

Qumështi 100% bio vjen nga kullotat e maleve të Gjirokastrës dhe mblidhet me kujdes nga blegtorët e zonës.

Me të njëjtin kujdes ne fermentojmë qumështin dhe sjellim në tryezat tuaja një kos të freskët, plot vlera ushqyese.

Ruhet nga 2-6°C
Pesha Neto: 380g

Vlera e energjisë: 63kcl/100g
Proteina:  3.1g
Karbohidrate: 4.7g
Yndyrna: 2.2g