Kos lope natyral 2.2%

Kos lope natyral 2.2%

Kosi i lopës Gjirofarm prodhohet me të njëjtën metodë që është përdorur në rajonin e Gjirokastrës prej shumë vitesh. Sekreti qëndron tek cilësia tepër e lartë e qumështit, i cili përdoret në të njëjtën ditë që është mjelë.

Kategori:
Përshkrim

Kosi i lopës Gjirofarm ka shije tepër të këndëshme dhe vlera të shumta ushqimore, pasi përmban proteina, karbohidrate, vitaminë A, B etj. Kosi Gjirofarm është ideal për të shoqëruar vaktin tuaj ose për t’u përdorur si një vakt më vete.

Mund të gjendet në paketim 400 g.

Vlera ushqimore në 100 ml:

  • Proteina 3.1 g
  • Karbohidrate 4.7 g
  • Kripëra Minerale 0.7 g
  • Kripëra minerale Ca,Mg,K,P
  • Kalori 147 kcal
  • Lëndë e thatë 8.5 g
  • Vitamina A, B2, B1, C, D, E

Kosi i lopës Gjirofarm vjen edhe në formatin e shishes, i cili ruan akoma më shumë freskinë dhe shijen.

Mund të gjendet në paketim 900g.