Menu
Kos lope

Kosi Gjirofarm prodhohet me të njëjtën metodë që përdorim prej shumë vitesh në rajonin e Gjirokastrës. Sekreti qëndron tek cilësia tepër e lartë e qumështit që pëdorim, I cili përdoret në të njëjtën ditë që është mjelë.

kos_vogel ne tas

Kos Lope

Shija tepër e këndëshme dhe vlerat e shumta ushqimore, pasi përmban proteina, karbohidrate, vitaminë A, B etj, e bëjnë kosin Gjirofarm ideal për të shoqëruar vaktin tuaj ose për tu përdorur si një vakt më vete.

Mund të gjendet ne paketim 400g.

Vlera ushqimore në 100 ml Sasi
Proteina 3.1 g
Karbohidrate 4.7 g
Kripëra Minerale 0.7 g
Kalori 147kcal
Lëndë e thatë 8.5 g
Vitamina A, B2, B1, C, D, E

KOS LOPE

I ambalazhar në një paketim tepër praktik kosi Gjirofarm vjen dhe në formatin shishe i cili ruan freskinë dhe shijen.

Mund të gjendet në paketim 900g.

Vlera ushqimore në 100 ml Sasi
Proteina 3.1 g
Karbohidrate 4.7 g
Kripëra minerale 0.7 g
Kalori 147 kcal
Kripëra minerale Ca,Mg,K,P
Lëndë e thatë 8.5 g
Vitamina A Vitamina B2 Vitamina B12 Vitamina C Vitamina D Vitamina E

DHALLË

Dhalla Gjirofarm prodhohet nga qumështi i freskët i lopës. Freskohuni sa here që keni nevojë në mënyrën më të shëndetëshme duke i dhënë trupit tuaj kalciumin e nevojshëm.

Mund të gjendet në paketim 0.5lit.

Vlera ushqimore në 100 ml Sasi
Energji 41 kcal/172 Kj
Proteina 3.25 g
Karbohidrate 3.6 g
Yndyrë qumështi 1.5 g
Sodium 0.045 g
Kalcium 130mg

KOS CLASSIC NGA GJIROFARM

Kosi Classic nga Gjirofarm prodhohet nga qumështi UHT dhe vjen në një formë më rezistente se kosi i prodhuar nga qumështi i freskët. Falë teknologjisë së avancuar ne ofrojmë një produkt të sigurt dhe plot shije.

Produktet e bulmetit të prodhuara nga Gjirofarm janë të sigurta dhe të pasura me vlera ushqimore për të gjithë familjen.