Shkenca thotë se vetëm një sasi e vogël kosi në frigorifer paraqet një “arsenal” të vërtetë të mbrojtjes shëndetësor. Kosi është ushqimi që edhe dietologët e sugjerojnë se duhet ngrënë çdo ditë. Më poshtë do të njiheni më të gjitha të mirat që ju vijnë nga...

Shumë herët është thënë se fëmijët duhet të pinë qumësht për kocka dhe dhëmbë të shëndoshë. Mirëpo, një studim i ri ka treguar edhe një tjetër përparësi shkencore. Pirja e qumështit që në fëmijëri zvogëlon rrezikun për osteoporozë në jetën e mëvonshme. Së fundmi, shkencëtarët kanë kryer...