Receta Gatimi

Kjo recetë është një shije identifikuese sidomos për stinën e verës. Sugjerimi ynë vjen duke përfituar nga vlerat ushqyese të perimeve të stinës dhe kombinimeve të tyre me produkte proteinike të freskëta dhe të shëndetshme. Përbërësit: 6 speca të kuq 200 gr gjizë Gjirofarm vaj...

Në ditët e nxehta të verës kërkojmë receta të shpejta, të freskëta dhe të plotësuara me vlerat ushqimore të nevojshme për organizmin. Ne ju sugjerojmë këtë pjatë e cila përbëhet nga fruta të stinës dhe produkte tepër cilësore nga Gjirofarm. Përbërësit: 1 thelë bostan të kuq 50...

Kombinimi i djathit me erëza dhe përbërës të ndryshëm është një specialitet i cili të ofron një eksperiencë shijeje tepër të veçantë. Në këtë recetë do të gjeni një metodë fare të thjeshtë të kombinimit dhe përgatitjes së një salce të pranueshme me çdo gatim...