Menu
Salcë kosi

“Perfetto” nga Gjirofarm është salca e kosit që s’duhet të mungojë në tryezën juaj. Mund të përdoret si aperitiv por edhe thjesht sipas dëshirës duke lënë një ndjesi freskie dhe butësie. Salca e kosit “Perfetto” ofron cilësinë por edhe sigurinë e një produkti të kontrolluar, me një shije të veçantë që përmban 10 % yndyrë.

13

Ky produkt prodhohet nga qumështi i lopës i cili mblidhet në kullotat e zonës së Gjirokastrës dhe falë përpunimit në teknologji të avancuar, ofron një shije karakteristike.

Salca e kosit nga Gjirofarm ofrohet në paketime cilësore dhe tepër komode për konsum familjar dhe restorante.

Mund të gjendet në paketim 200g, 400g, 1kg dhe 5kg.

Vlera ushqimore në 100 g Sasi
Energji 130 Kcal
Proteina 6.8 g
Karbohidrate 3.2 g
Yndyrë 10 g
Qumesht lope i skremuar Vaj vegjetal Proteina Kultivim kosi Stabilizues

Ky produkt konsiderohet si një nga përbërësit kryesor të antipastave tradicionale apo krijimit të salcave të ndryshme me erëza dhe perime.