Kaimaki me spec

Kaimaki me spec

Shijoje Kaimakun duke e lyer tek një fetë bukë natyrale ose përdore si shoqëruese e sallatës dhe e pjatave të mishit.

Kategori:
Përshkrim

Kaimaki nga Gjirofarm vjen në tavolinën tuaj më kremoz dhe më i pasur në shije se kurrë më parë. Recetës tradicionale të Jugut të Shqipërisë ne i kemi shtuar speca të freskët, të kultivuar e të zgjedhur me kujdes.