Kaimaki me spec djeges

Kaimaki me spec djeges

E përshtatshme si meze për pije apo si shoqëruese e pjatave të mishit, Kaimaki me spec djegës e ka vendin në qendër të tryezës suaj.

Kategori:
Përshkrim

Kaimakit kremoz ne i kemi shtuar specat djegës, duke sjellë risi pikante tek një nga recetat tona tradicionale. Kaimaki me spec djegës ka të gjitha karakteristikat e një produkti pikant, por ne përdorim qumështin më të mirë dhe speca të freskët.