Salcë kosi Perfetto

Salcë kosi Perfetto

“Perfetto” nga Gjirofarm është salca e kosit që s’duhet të mungojë në tryezën juaj. Mund të përdoret si aperitiv por edhe në forma të tjera sipas dëshirës, për më shumë freski dhe butësi. Salca e kosit “Perfetto” ofron cilësinë por edhe sigurinë e një produkti të kontrolluar, me shije të veçantë që përmban vetëm 10% yndyrë.

Kategori:
Përshkrim

Ky produkt prodhohet nga qumështi i lopës i cili mblidhet në kullotat e zonës së Gjirokastrës dhe falë përpunimit në teknologji të avancuar ka një shije karakteristike. Salca e kosit nga Gjirofarm ofrohet në paketime cilësore dhe tepër komode për konsum familjar dhe në restorante. Mund të gjendet në paketim 200g, 400g, 1kg dhe 5kg.

Vlera ushqimore në 100 g:

  • Energji 130 Kcal
  • Proteina 6.8 g
  • Karbohidrate 3.2 g
  • Yndyrë 10 g

Ky produkt konsiderohet si një nga përbërësit kryesorë të antipastave tradicionale apo të salcave të ndryshme me erëza dhe perime.

  • Qumësht lope i skremuar
  • Vaj vegjetal
  • Proteina
  • Kultivim kosi
  • Stabilizues