Lajme

Të dashur konsumatorë! Në respekt të marrëdhënies sonë të besimit, të përgjegjshmërisë dhe transparencës së kompanisë Gjirofarma sh.a, kemi vendosur të ndajmë me ju një informacion në lidhje me mungesën e produktit të kosit dhe salcës së kosit Gjirofarm në treg. Ky vendim është marrë pasi në...

Gjirofarm sjell në treg qumësht lope UHT, i pasterizuar dhe kontrolluar në teknologji të lartë. Ky produkt vjen në paketim 1 litër dhe në variantin e 1.5 % yndyrë dhe 3.2 % yndyrë. ...