Qumësht lope UHT

Gjirofarm sjell në treg qumësht lope UHT, i pasterizuar dhe kontrolluar në teknologji të lartë. Ky produkt vjen në paketim 1 litër dhe në variantin e 1.5 % yndyrë dhe 3.2 % yndyrë.