Author: admin-vatra21

Gjirofarm është kompania shqiptare e prodhimit të bulmetit, që e ka shtrirë shpërndarjen e produkteve të saj të shijshme edhe jashtë kufijve të Shqipërisë. E njohur për cilësinë dhe teknologjinë më të re të përpunimit të produkteve të saj, Gjirofarm është misionare e dërgimit të “shijes...

Të dashur konsumatorë! Në respekt të marrëdhënies sonë të besimit, të përgjegjshmërisë dhe transparencës së kompanisë Gjirofarma sh.a, kemi vendosur të ndajmë me ju një informacion në lidhje me mungesën e produktit të kosit dhe salcës së kosit Gjirofarm në treg. Ky vendim është marrë pasi në...

Gjirofarm sjell në treg qumësht lope UHT, i pasterizuar dhe kontrolluar në teknologji të lartë. Ky produkt vjen në paketim 1 litër dhe në variantin e 1.5 % yndyrë dhe 3.2 % yndyrë. ...

Kjo recetë është një shije identifikuese sidomos për stinën e verës. Sugjerimi ynë vjen duke përfituar nga vlerat ushqyese të perimeve të stinës dhe kombinimeve të tyre me produkte proteinike të freskëta dhe të shëndetshme. Përbërësit: 6 speca të kuq 200 gr gjizë Gjirofarm vaj...

Në ditët e nxehta të verës kërkojmë receta të shpejta, të freskëta dhe të plotësuara me vlerat ushqimore të nevojshme për organizmin. Ne ju sugjerojmë këtë pjatë e cila përbëhet nga fruta të stinës dhe produkte tepër cilësore nga Gjirofarm. Përbërësit: 1 thelë bostan të kuq 50...

Kombinimi i djathit me erëza dhe përbërës të ndryshëm është një specialitet i cili të ofron një eksperiencë shijeje tepër të veçantë. Në këtë recetë do të gjeni një metodë fare të thjeshtë të kombinimit dhe përgatitjes së një salce të pranueshme me çdo gatim...