Qumësht i sterilizuar 1.5%

Qumësht i sterilizuar 1.5%

Qumështi i lopës Gjirofarm i ambalazhuar në kuti kartoni dhe i përpunuar me teknologjinë UHT. Falë këtij paketimi, qumështi ruan të paprekur shijen dhe vlerat ushqimore më gjatë.

 

Kategori:
Përshkrim

Mund të gjendet në paketim 1lit.

Vlera ushqimore në 100 ml:

  • Proteina 3.3 g
  • Karbohidrate 4.9 g
  • Yndyrë qumështi 1.5 %
  • Vlerë energjetike 197 KJ/47 kcal
  • Kalcium 120 mg
  • Vitamina A 0.16mg
  • Vitamina E 2.0mg
  • Vitamina B1 0.28mg
  • Vitamina B3 3.6mg
  • Vitamina B6 0.40mg