Qumësht i sterilizuar 3.2%

Qumësht i sterilizuar 3.2%

Zbuloni shijen e plotë të qumështit me 3.2% yndyrë. Paketimi i tij special e ruan qumështin e freskët, deri në pikën e fundit.

Kategori:
Përshkrim

Mund të gjendet në paketim 1 lit.

Vlera ushqimore në 100 ml:

  • Proteina 3.2 g
  • Karbohidrate 4.6 g
  • Yndyrë qumështi 3.2 %
  • Vlerë energjetike 251 KJ/60 kcal
  • Kalcium 120 mg
  • Vitamina A 0.16mg
  • Vitamina E 2.0mg
  • Vitamina B1 0.28mg
  • Vitamina B3 3.6mg
  • Vitamina B6 0.40mg

 

Ju ftojmë të provoni shijen tradicionale dhe unike të qumështit nga jugu i Shqipërisë, me cilësi të garantuar për shëndetin tuaj.